Værksted

Maribo Bilcenters værksted er Autopartner værksted, hvilket betyder, at vi udfører service, reparation og fejlfinding af alle bilmærker lige fra udskiftning af pærer til større skader.

Herunder udfører vi også andre opgaver såsom airconditionservice og reparation på disse anlæg. Fejlfinding, klargøring til syn, montering af anhængertræk, dæk og fælge samt 4 hjulsudmåling med det avancerede Hunter udstyr, som er noget af det mest avancerede udstyr til styretøjsudmåling der findes.

Vi udfører service på alle bilmærker også under garantiperioden.

Vi foretager også fejlfinding på alle bilens elektriske systemer med det nyeste testudstyr. Vores mekanikere bliver løbende opdateret med de nyeste kurser.

Vi er også rudecenter og har samarbejde med alle forsikringsselskaber, så er uheldet ude, står vi klar til at hjælpe med en ny rude eller reparation af stenslag.

Vi hjælper gerne med at udfylde skadesanmeldelse, og vi klarer takseringen. Vi lægger stor vægt på, at du som kunde skal føle dig tryg og godt tilpas, når du besøger vores værksted, så derfor har vi løbende kontrol af det udførte arbejde. Dette sker 3 gange årligt, og er selvfølgelig uanmeldt.

1 gang om året kommer CELF og laver kontrol på alt vores udstyr. Alt dette er din sikkerhed for at vi udfører arbejde i allerhøjeste kvalitet.

Dit Autoværksted for fremtiden!

Det siger vores kunder

Se flere anmeldelser på Google eller Trustpilot

 

Ring til os på

+45 54 78 18 00

eller bliv kontaktet:

(Felter med * skal udfyldes)

Acceptér betingelserne *

artikler om Maribo bilcenter