Privatlivspolitik

 

Introduktion

Hos Maribo Bilcenter, er vi forpligtet til og engageret i at beskytte og respektere dit privatliv.

Denne persondatapolitik (sammen med andre dokumenter der refereres til i den, eller øvrige dokumenter der direkte refererer til den) angiver grundlaget for hvordan enhver personlig data vi indsamler fra dig, eller som du giver os, vil blive behandlet af os.

Den beskriver også dine rettigheder som individ, og hvordan du kan bruge disse rettigheder

Læs venligst det følgende omhyggeligt igennem, for at forstå vores synspunkter og praksis vedrørende dine personlige oplysninger og hvordan vi behandler dem

Hvad er “persondata”?

Persondata defineres som enhver information relateret til en fysisk person eller data-emne (“Data subject”), som kan bruges til direkte eller indirekte at identificere personen eller emnet.

Dette kan være alt fra et navn, et billede, en e-mailadresse, bankoplysninger, indlæg på sociale netværksplatforme, medicinsk information eller en computers IP-adresse.

Mulige typer af indsamlet data.

De data, som vi eventuelt indsamler og behandler om dig, omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

    • Oplysninger, som du bevidst deler med os ved at udfylde formularer eller tilmelde dig tjenester på vores hjemmeside. (www.maribobilcenter.dk). Dette omfatter også kommentarer eller anmodning om yderligere tjenester.
    • Hvis du kontakter os, beholder vi muligvis en kopi af denne korrespondance.
    • Generelle kontakt- og kontraktoplysninger som diskuteret og aftalt imellem os og vores kunder.
    • Detaljer om monetære transaktioner gennemført mellem os og mine vores kunder, vil blive opbevaret sikkert til regnskabsmæssige og skattemæssige formål.
    • Detaljer om dine besøg på vores hjemmeside (www.maribobilcenter.dk), herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, positionsdata, trackbacks / pingbacks, andre kommunikationsdata og de ressourcer, du har adgang til og benytter dig af på min hjemmeside.

Cookies

Vi modtager oplysninger om dit generelle brug af vores hjemmeside ved at bruge cookie-filer, som også er gemt på din browser eller harddisken på din computer.

Cookies indeholder oplysninger, der overføres til din computers harddisk.

De hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og levere en bedre og mere personlig service.

Nogle af de cookies vi bruger, er afgørende for, at vores hjemmeside kan fungere.

For mere information om cookies og hvordan de bruges, kan du besøge “Cookies and You”, af insites.com.

De cookies vi bruger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til::

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af vores hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: th@maribobilcenter.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Maribo Bilcenter
Brovejen 41,
4930 Maribo
Telefon: +45 54 78 18 00
Email: th@maribobilcenter.dk

Dataansvarlige

Hos www.maribobilcenter.dk er den dataansvarlige Tommy Hansen.

Tommy kan kontaktes direkte via e-mail: th@maribobilcenter.dk

Databehandler/e

Hos www.maribobilcenter.dk bruger vi adskillige tjenester til at behandle, håndtere og opbevare vores data.

Vi sikrer, at adgang til de data, der er lagret på disse tjenester, er beskyttet med adgangskode og, hvor muligt, også beskyttet med to-faktor identifikation.

Skulle der opstå brud på privatlivet, på nogen af de tjenester vi udnytter, vil du blive informeret inden for 72 timer efter at vi er bliver bekendt med et sådan brud.

Dine rettigheder

Ret til at blive glemt

På ethvert tidspunkt har du ret til at anmode om, at alle identificerende data, vi har indsamlet om dig, slettes.

I disse tilfælde vil vi permanent slette de ønskede data inden for 24 timer og sende dig en bekræftelse af sletningen.

For at anmode om en sådan handling, kan du kontakte Tommy Hansen ved e-mail: th@maribobilcenter.dk

Ret til indsigelse

På ethvert tidspunkt har du ret til at protestere mod indsamling af identificerende data om dig af os eller vores hjemmeside www.maribobilcenter.dk.

For at gøre indsigelse kan du kontakte Tommy Hansen ved e-mail: th@maribobilcenter.dk.

Ved modtagelse af en indsigelse vil vi gennemgå vores data og blokere enhver samling af yderligere data, der kan identificere dig. Vi vil også slette identificerende data, der måtte være blevet indsamlet inden din indsigelse.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at kontakte os og bede om, at enhver af de data, vi har gemt om dig, opdateres, korrigeres eller slettes når som helst.

For eksempel, hvis du er en af vores kunde, og din adresse eller e-mail-adresse ændrer sig, kan du kontakte os for at få disse oplysninger opdateret.

For at anmode om en sådan handling kan du kontakte Tommy Hansen ved e-mail: th@maribobilcenter.dk

Ret til adgang

Denne fortrolighedspolitik beskriver hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem, hvor vi opbevarer dem, og hvordan vi bruger dem.

Hvis du har specifikke spørgsmål om de data, vi har indsamlet om dig, eller hvis du ønsker at bestille et PDF-dokument med de data, vi har indsamlet om dig, kan du kontakte Tommy Hansen ved e-mail: th@maribobilcenter.dk

Ret til overførbarhed

Skulle du anmode om det (og kun via en specifik, skriftlig anmodning) kan jeg overføre de identificerende data, jeg har indsamlet om dig til en tredjepart, hvis du ønsker eller har behov for det.

For at anmode om en sådan handling kan du kontakte Tommy Hansen ved e-mail: th@maribobilcenter.dk.

Ring til os på

+45 54 78 18 00

eller bliv kontaktet:

(Felter med * skal udfyldes)

Acceptér betingelserne *

artikler om Maribo bilcenter